Over Wendy

Ik heet Wendy De Haes en ik werk al 17 jaar als grafisch ontwerpster. Voor mij waren het stuk voor stuk boeiende jaren, waarin ik leerde dat mijn passie als ontwerpster ligt bij dtp. Voor u vertegenwoordigen ze meer dan een decennium vol ervaring, dat u garandeert dat u met mij de ideale vrouw in huis haalt voor al uw dtp-werk. Iemand die op een professionele manier helpt om uw publicaties vorm te geven.

Met precisie. Een onmisbare eigenschap in een job waar de kleinste millimeter telt en alles loepzuiver en correct moet worden uitgevoerd. Met flexibiliteit. U mag erop rekenen dat ik mij helemaal inleef in de sfeer van het ontwerp, het concept respecteer en de regels van de huisstijl volg. Met respect voor de timing. Ik voer mijn werk altijd uit binnen de afgesproken tijd. Zelfs als de werkdruk hoog is en alles tegen gisteren klaar moet zijn.

Daarnaast is er ook nog tijd voor de twee zonen en de echtgenoot, keramiek, fotografie, muziek in allerlei vormen, Dimi & Mike (onze 2 katers), restaurantjes, Instagram, kamperen, Schotland, zomerfestivals, vers geplukte bloemen (bijvoorbeeld de wilde bloemenmix van ‘den Aldi’), The Big Lebowski, Pinterest, New York en een lekker stuk chocola(t).

Als u meer wilt weten, schrijf me: hallo [at] wendydehaes.be of bel me: 015 323 484. Tot gauw!